aktív

szerkesztés

Balaton Bike Fest

Program adatai

Idén nyáron is megrendezik a Balaton legnagyobb bringás rendezvényét a Balaton Bike Fest-et, mely idén augusztus 1-2. között lesz Balatonfüreden. Új futamok és új nyeremények is megjelennek, az esemény pedig ismét a teljes hétvégét felöleli.A programok az egészségmegőrzés, a sport, a szórakozás és a kultúra keretein belül zajlanak majd. A különleges, extrém versenyeknek Magyarország első bringaparkja, a Balatonfüred Bikepark ad otthont, ahol a nézők fantasztikus trükköket és hajmeresztő ugrásokat láthatnak az amatőr és profi versenyzőktől.

A futamok indulói 50%-os kedvezménnyel látogathatják a hétvége során a balatonfüredi Annagora Aquaparkot és rajtszámukkal a tombolán is részt vehetnek, amelynek fődíja egy Specialized Allez kerékpár 283.000 Ft értékben, ám ezen kívül még száz kerékpáros tombolatárgy is gazdára talál.


Túrák:

A 20 km-es Tihany-túra tökéletes családi kirándulás, a hosszabb távot kedvelőknek a 40 km-es Balaton-felvidék túrát ajánljuk a hétvége mindkét napján. Aki szeretné kipróbálni, hogy mit jelent egy országúti kerékpár verseny, annak irány a 105 km-es Balaton-felvidéki Maraton.

Helyszínek:
- Aquaréna-Suncity (8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.)
- Balatonfüred, Bikepark (8230 Balatonfüred, Tihanyi műút)
- Balatonfüred, Zákonyi Ferenc sétány

Hasonló tartalmak

Admin mode