A balatoni régió több mint 50 étterme és borászata mellett idén Olaszország kulináris különlegességeit mutatja be a Balaton Wine & Gourmet. A gasztroünnepet a korábbinál is gazdagabb programkínálattal szeptember 6. és 8. között rendezik Veszprémben. A CEWI borszakmai élménysátorban regisztrációhoz kötött előadásokon és vezetett kóstolón vehetnek részt a látogatók. A Balaton Másképp kurzuson a régió feledésbe merült szőlőfajtáiról tanulhatunk, a Méret a lényeg? előadáson a magnum palackos érlelést tanulmányozhatjuk, a Hazai vs nemzetközi workshopon hasonló illat- és ízkarakterű hazai és nemzetközi szőlőfajtákból készített borokat mutatnak be párokban, mi pedig eldönthetjük melyik a finomabb. A Borsátor eseményei Horkay András nemzetközi borakadémikus vezetésével zajlanak majd.

A részletes programkínálatot, és a regisztrációs linkeket itt találjátok.

Címkék