Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

éjszakai élet

Be Massive Horizon Party Siófokon

A Siófok-Szabadi fürdőn található „sziget egy 460 négyzetméteres stég a nyílt vízen, a parttól mintegy 80 méteres távolságra. A szigeten napágyak, napernyők és büfé is található, minden adott ahhoz, hogy élvezzétek Metha, Lenny Lenoks, Dubecticut & Robert Makai és Abertura szettjét. Bejutni kétféleképp lehet: vagy besétáltok fürdőruhában a derékig érő vízben, vagy megvárjátok a tutajt, amire egyszerre csak 8-10 ember fér fel. A szervezők kérése, hogy italt ne vigyetek be (maximum fél liter vizet), gondoskodjatok a nap elleni védelemről, és ne ugráljatok a stégről, mert életveszélyes.

Az esemény részleteit itt találjátok. A limitált számban kapható jegyek ára 4700 Ft, itt csaphattok le rájuk (érdemes sietni).

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A