„A balatoni nyarat zárjuk palackba” – hirdeti a családi pincészetét igazgató Bujdosó Ferenc, akit március 24-én, szombat este a vonyarcvashegyi Zenit Hotel lát vendégül élőzenés borvacsoráján.

Menü és borsor

  • Bujdosó Zöld Gyöngyöző 2017
  • Bujdosó Csomó 2017
  • Bujdosó Mentőöv 2017
  • Bujdosó Katamarán 15
  • Bujdosó Kokas 2009 
  • Waldorf-saláta füstölt tokhallal – Bujdosó Cirkáló 2015
  • Fácánleves húsgombóccal – Bujdosó Nemere 2015
  • Sertésszűz párolt hüvelyesekkel és vörösborecetes vinaigrette-tel – Bujdosó Sirocco 2013
  • Mandulás házi körtetorta – Bujdosó Tramontana 2015