Február 17-én, szombat este a szigetcsépi Gál Szőlőbirtok és Pincészet borai mutatkoznak be a lajoskomáromi Páskom Vendégházban: Gál Éva első női borászként nyerte el 2013-ban az Év borásza-díjat és férjével, Csabával a Ruprecht László által összeállított vacsora mellett mesélnek tevékenységükről és boraikról.
Menü és borsor
- Kékfrankos Rosé 2017
- Fürj kocsonya verjus angol zellerrel
- Szigetszentmártoni Cserszegi Fűszeres 2017 (tartályminta)
- Zsályás borjú pástétom tormával és sommal
- Balaton-felvidéki Olaszrizling 2016
- Harcsa kolbász homoktövissel és lestyánnal
- Balaton-felvidéki Chardonnay 2016
- Kacsamell céklákkal és káposztával
- Szent Márton rosé 2017 (Pinot Noir-Zweigelt)
- Lassan párolt marha stefánia füstölt csicsókával, édes burgonyával
- Balaton-felvidéki Cabernet sauvignon 2011
- Vaníliás tejberizs birsalmával
- Késői szüretelésű Rajnai rizling 2009