Február 17-én, szombat este a szigetcsépi Gál Szőlőbirtok és Pincészet borai mutatkoznak be a lajoskomáromi Páskom Vendégházban: Gál Éva első női borászként nyerte el 2013-ban az Év borásza-díjat és férjével, Csabával a Ruprecht László által összeállított vacsora mellett mesélnek tevékenységükről és boraikról.

Menü és borsor

  • Kékfrankos Rosé 2017 
  • Fürj kocsonya verjus angol zellerrel
  • Szigetszentmártoni Cserszegi Fűszeres 2017 (tartályminta)
  • Zsályás borjú pástétom tormával és sommal
  • Balaton-felvidéki Olaszrizling 2016
  • Harcsa kolbász homoktövissel és lestyánnal
  • Balaton-felvidéki Chardonnay 2016
  • Kacsamell céklákkal és káposztával
  • Szent Márton rosé 2017 (Pinot Noir-Zweigelt)
  • Lassan párolt marha stefánia füstölt csicsókával, édes burgonyával
  • Balaton-felvidéki Cabernet sauvignon 2011
  • Vaníliás tejberizs birsalmával
  • Késői szüretelésű Rajnai rizling 2009