A csopaki Petrányi Borteraszon egy vörösboros borvacsorával zárják a szezont, méghozzá a IV. Vörös Balaton kísérőrendezvényeként december 8-án, szombaton 18:00-tól.
A részvétel előzetes helyfoglaláshoz kötött, amelyet e-mailben vagy Facebook-üzenetben lehet megtenni telefonszám és e-mailcím megadásával. A borítókép forrása a rendezvény Facebook-oldala.
„Ez most olyan gourmet-utazás lesz, amilyen sosem volt minálunk: csopaki vöröseink, Somogyi Károly szakácsunk és a borterasz konyhájának eddigi legszebb találkozására készülünk.”
Bor- és menüsor
- RoséBOR 2017/8
- Halleves harcsával és tyúkgombával – Piroska Siller 2016
- Pelmenyi borjumájjal, zsendice-joghurttal és szarvasgombás csicsókával – Syrah 2017 (premier)
- Vadkacsa cékladödöllével és ribizlivel – Syrah 2013
- Szarvasgerinc tökmaggal, kakukkfűvel, étcsokoládéval és szilvával – Derű 2015
- Sajtmeglepetés – Syrah 2011
- Csokoládé fekete ribizlivel és zabbal – Cabernet sauvignon 2009