A csopaki Petrányi Borteraszon egy vörösboros borvacsorával zárják a szezont, méghozzá a IV. Vörös Balaton kísérőrendezvényeként december 8-án, szombaton 18:00-tól.

A részvétel előzetes helyfoglaláshoz kötött, amelyet e-mailben vagy Facebook-üzenetben lehet megtenni telefonszám és e-mailcím megadásával. A borítókép forrása a rendezvény Facebook-oldala.

„Ez most olyan gourmet-utazás lesz, amilyen sosem volt minálunk: csopaki vöröseink, Somogyi Károly szakácsunk és a borterasz konyhájának eddigi legszebb találkozására készülünk.”

Bor- és menüsor

  • RoséBOR 2017/8
  • Halleves harcsával és tyúkgombával – Piroska Siller 2016
  • Pelmenyi borjumájjal, zsendice-joghurttal és szarvasgombás csicsókával – Syrah 2017 (premier)
  • Vadkacsa cékladödöllével és ribizlivel – Syrah 2013
  • Szarvasgerinc tökmaggal, kakukkfűvel, étcsokoládéval és szilvával – Derű 2015
  • Sajtmeglepetés – Syrah 2011
  • Csokoládé fekete ribizlivel és zabbal – Cabernet sauvignon 2009