Január 26-án, péntek este egy különleges borvacsorával készülnek a zalacsányi Zala Springs Golf Resortban, amelyen Pampetrics Milán fog mesélni a borokról.
A borítókép forrása a helyszín Facebook-oldala. A borvacsorán való részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, amelyet telefonon lehet megtenni.
Menü
- Kapris malacterrine tormahabbal és pirítóssal (St. Andrea – Brut Nature Kadarka Pezsgő 2015)
- Csicseriborsó-krémleves fekete Beluga-lencsével (Mészáros Pál – Fehér Kadarka 2017)
- Lazacfilé aszalt koktélparadicsommal, tagliatelle-lel és sült rukkolával (Csanádi Szőlőbirtok – Kadarka Rosé 2017)
- Kacsamell, ratatouille, rozmaring jus burgonya püré
- (Eszterbauer Borászat – Nagyapám Kadarka 2016)
- Házi tehénsajt-baugett (Takler Szekszárdi Bikavér Reserve 2013)
- Mentás csokoládémousse szederrel (Balla Géza – Kadarisszima 2015)