Január 26-án, péntek este egy különleges borvacsorával készülnek a zalacsányi Zala Springs Golf Resortban, amelyen Pampetrics Milán fog mesélni a borokról.

A borítókép forrása a helyszín Facebook-oldala. A borvacsorán való részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, amelyet telefonon lehet megtenni.

Menü

  • Kapris malacterrine tormahabbal és pirítóssal (St. Andrea – Brut Nature Kadarka Pezsgő 2015)
  • Csicseriborsó-krémleves fekete Beluga-lencsével (Mészáros Pál – Fehér Kadarka 2017)
  • Lazacfilé aszalt koktélparadicsommal, tagliatelle-lel és sült rukkolával (Csanádi Szőlőbirtok – Kadarka Rosé 2017)
  • Kacsamell, ratatouille, rozmaring jus burgonya püré
  • (Eszterbauer Borászat – Nagyapám Kadarka 2016)
  • Házi tehénsajt-baugett (Takler Szekszárdi Bikavér Reserve 2013)
  • Mentás csokoládémousse szederrel (Balla Géza – Kadarisszima 2015)