Április 28-án, szombat este rendhagyó borvacsorával várja vendégeit a zalacsányi Zala Springs Golf Resort: a vacsoraest folyamán a fogásokat nem az éttermükben, hanem a szabad ég alatt, a golfpályánkon fogják felszolgálni.

Menü- és borsor

  • Hideg előétel: Zalai ízelítő (mangalica sonka, szarvas szalámi, kézműves sajt, körözött, gyöngyhagyma, dió, házi baguette) – Artero Tempranillo 2016
  • Leves: Hűvös eperleves fahéj fagylalttal 
  • Meleg előétel: Fogasfilé kéksajtos tagliatellén és pak choi – 12 e Mezzo Bianco / Organic 2016
  • Főétel: Sertésszűz zöldfűszeres kéregben gránicával vajas répával erdei gombákkal – Labastida Crianza 2014
  • Desszert: Belgacsokoládé kehely passiógyümölcs habbal – Papale Linea Oro Primitivo di Manduria DOP 2014