Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A Balaton körbebiciklizése nem új keletű kihívás, sőt, egyre népszerűbb mind a sportolók, mind a hobbibiciklisek körében. Ezt az érdeklődést akarja fenntartani és növelni a Nagyon Balaton, akik értékes nyereményekkel buzdítanak, hogy pattanjatok két kerékre.

A 230 kilométeres bicikliút vízpartokon, hegyek lábán, szőlők és nyaralók mellett halad: minden rajta van, amit a balatoni tájban szeretni lehet. Ugyanakkor nincsenek benne extrém szakaszok, így bármilyen hétvégi bringás, család, gyerek nekivághat.

A Vuelta Sportirodával közösen a Nagyon Balaton június közepétől nyár végéig húsz bringapontot hoz létre a Balatonnál. A bringások itt szerszámokhoz és frissítőhöz is juthatnak. Ha pedig be is csekkolnak ezeken a pontokon és regisztrálják magukat a bringás alkalmazásba, akkor balatoni hosszúhétvégéket is nyerhetnek. Hogy érdemes legyen máskor is bringázni a Balaton körül.

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Idegenvezetők világnapja a Veszprémi Érsekségben

Különleges helyszínt fedezhettek fel a Veszprémi Érsekség Work in Progress programsorozatának keretein belül. Február 24-én és 25-én, az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezett „sisakos túrán” megtekinthetitek a Szent Mihály Főszékesegyház altemplomát, valamint a 18. század egyik legnagyobb hatású veszprémi püspökének monumentális barokk síremlékét, amelynek restaurálása idén vette kezdetét.

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Neked ajánlott

A