Két mindenre elszánt, kirobbanó formában lévő elektronikus zenész, akiket eksztatikus, hangládagyilkos electro house indulóik és izzasztó bulikat generáló, dinamikus szettjeik tettek méltán híressé. A két görög származású belga DJ és producer rendszeresen kollaborál a szakma ászaival. A testvérpárt ugyanaz inspirálja: a hatalmas pultok mögött keverve, a hangerőszintet hullámvasutaztatva megtáncoltatni az egész világot. Július 12-én, a MasterCard Balaton Sound utolsó napján mozgatják meg a balatoni közönséget.
 


A testvérek remixmesterek is. Első keverésüket Dave Lambert & Housetrap Work That Body-jából gyúrták össze, és ez annyira ütős lett, hogy a svéd house császár, Axwell figyelmét is felkeltette, aki beajánlotta őket Abel Ramos-nak. Ezt követően nem volt megállás, a srácok többek között már most olyan nagy sztárok felkérésére végzett ilyen kreatív munkát, mint Lady Gaga, Pitbull, Benny Benassi, Ferry Corsten, Snoop Dogg, az LMFAO , a Major Lazer vagy a Swedish House Mafia.  


Dimitri és Like karrierjében 2011 hozott áttörést: ekkor vették birtokba a nemzetközi slágerlistákat az Afrojackkel, valamint a Nervo-növérekkel közösen jegyzett The Way We See The Worlddel, és ebben az évben debütáltak a DJ Mag százas listáján, miközben több világhírű kiadónak (Dim Mak, Smash The House, Size Records) dolgozva is letették a névjegyüket. Azóta sikerük töretlen, járjanak a világ bármely pontján, produkciójukkal arénákat képesek megtölteni. 2014-ben szakmai díjak sorát nyerték meg: a Beatporttól megkapták az év előadójának és trackjének (Mammoth) járó elismerést, de a huszonkilencedik International Dance Music Awards-on ők bizonyultak a legjobb európai DJ-éknek, valamint nyertek a ‘Best Artist (Group)’ kategóriában. Legaktuálisabb őrületük, a Bringing Home The Madness című válogatásanyag két, összesen harmincötezer embert megmozgató decemberi belga buli látlelete, hazájukban platinalemez lett.