Európa legbékésebb fesztiválján minden a tudatosságról, az egészséges életmódról és a feltöltődésről szól. Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Evernessnek idén is Balatonakarattya ad otthon június 24 - 28-a között.

Jegyárak:
  • Ötnapos teljes árú bérlet: 20 500 Ft
  • Ötnapos kedvezményes bérlet (diák/nyugdíjas/fogyatékkal élő): 18 500 Ft
  • Hétvégi fesztiválbérlet: 16 900 Ft
  • Szerdai napijegy: 6 900 Ft
  • Csütörtöki napijegy: 6 900 Ft
  • Csoportos fesztivál bérlet 5 főre: 92 500 Ft
  • Csoportos fesztivál bérlet 10 főre: 169 000 Ft
 
Az Everness Fesztivál középpontjában elsősorban a tudatosság, az egészséges életmód, az önmeghaladás és az emberi kapcsolatok állnak - legyen szó előadásról, műhelyfoglalkozásról, mozgásról, táncról vagy a zenei palettáról, minden program ezzel az utánozhatatlan szemlélettel összhangban jelenik meg.

A zenei koncepció a világzene és chill műfajok minden szegletét felöleli. Ismét meglátogatja az Everness Fesztivált a Mirabai Ceiba formációja, a Glastonbury és Byron Bay Bluesfest teltházas örömkoncertjei után pedig először mutatkozik be hazánkban a máltai Tribali. A Freedom Cafe együttese idén ugyancsak jelen lesz, sőt énekesnőjük új zenekarát, a Wildfang-ot is magával hozza. Magyarok közül Péterfy Bori és Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője, teszik tiszteletüket Balatonakarattyán. 

Idén a szervezők különböző tematikus falvakat hoznak létre, hogy a fesztiválozók könnyebben eligazodjanak a programok között. Az Öngyógyító Faluban Soma Mamagésa tart előadást, az Intimitás Faluban Kriston Andreával találkozhattok, az Elmélyülés Faluban pedig Csong An Szunim vezényletével meditálhattok. Emellett MagnetFalu, Binom Falu, Önmeghaladó Falu és ÖKO és Tudomány Falu várja a látogatókat.

A fesztivál részletes programjáról itt olvashattok.