éjszakai élet

szerkesztés

Everness Fesztivál 2020

Program adatok

Bemutató

UPDATE: A szervezők közleménye alapján a fesztivált új időpontban, augusztus 26. és 31. között rendezik meg – változatlan helyszínen, formában és hosszúságban –, míg az eredeti időpontban, azaz június 17. és 22. között az Everness NyárON Online Fesztiválra kerül sor, ami a fesztivál témaköreivel kapcsolatos online előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket foglal magába.

Új helyszínen, megújulva nyitja meg kapuit június 17-én a tudatosság ünnepe, az Everness Fesztivál. Európa legnagyobb életmódfesztiválja idén Siófok-Sóstón lesz és alapításkori értékeire építve számos újdonságot ígér: alkoholmentesség, limitált nézőszám, minden eddiginél zöldebb környezet, tematikus falvak, hangosság szerinti időzónák, nagyobb vega/vegán ételkínálat és társtaláló. Ezek mellett pedig a korábbi, népszerű programok sokasága, táncprogramok, koncertek, előadások, workshopok várják a látogatókat.
 
Az ötnapos rendezvény célja, hogy mindenki magára összpontosíthasson, és megtalálja a számára legalkalmasabb önkifejezési formát, legyen szó táncról, jógáról vagy zenéről.

A részletes programot itt találjátok, a jegyet pedig itt tudjátok beszerezni.

Hasonló tartalmak

Admin mode