Keresés EN

Idén február 23. és 25. között vehettek részt a 2024-es Holtszezon Nemzetközi Kortárs Irodalmi Fesztiválon, Veszprém belvárosában. A fókuszban idén is az irodalom és a zene lesz, különösen fiatal előadók bemutatásával.

Részt vehettek többek között izgalmas előadásokon, kötetbemutatókon, de különböző műhelyekbe is érdemes lesz becsatlakozni. Számíthattok sok izgalom mellett POKET-programokra, mesekocsmára, kreatívírás-műhelyre, és olyan zenekarokra, mint a Mayberian Sanskülotts, Co Lee vagy a 30y lemezbemutatója.

(Fotó: Kovács Bálint - Holtszezon – Nemzetközi Kortárs Irodalmi Fesztivál)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Csobánc meghódítása holdfényben

Mi a Keszi név eredete? Mit rejt Gyulakeszi temetője? Mi az a Széna-eregető? Honnan ered a Csobánc név? Mit mondtak a várvédő csobánci nők a labancnak?

Aktív

Túra a Szent György-hegyen

A Szent György-hegy a Tapolcai-medence egyik legizgalmasabb geológiai „alkotása”. A medence közepén fekvő vulkán geológiai csodáival, valamint páratlan természeti és gazdag kultúrtörténeti értékeivel szuper túracélpont. Március 16-án erről győződhettek meg ti is, egy 8,5 km és 4 óra hosszú túra során: megismerkedhettek a Sárkány történetével és megtudhatjátok, hogy valóban jégbarlang-e a Jégbarlang.

Látnivalók & kultúra

XI. Füredi Tavaszi Fesztivál

Március 15. és 17. között, a tavaszi hosszú hétvégén tartják a XI. Füredi Tavaszi Fesztivált, amelynek keretében ismét megelevenedik az 1848-as forradalom a reformkori városrészben: a szabad alkotás élményébe feledkezhetünk bele a Huray-villa romantikus kertjében, de lesz fáklyás felvonulás, bábszínházi előadás is.

Gasztró

„Gyereknek bátor” – Beck Zoli koncertvacsora

Március 15-én Beck Zolival hangolódhatunk a tavaszra a Kalózban, a Taste Balaton Fesztivál keretein belül. Az egy szál gitáros dalok mellé extra balatoni borsor jár, valamint a Kalóz gourmet fogásai: harcsa ruszli, kucsmagomba capuccino, vászolyi sajt, ropogós körömpörkölt, medvehagymás burgonypüré, és más finomságok.

Neked ajánlott

A