A húsvéti hosszú hétvégén, azaz március 30. és április 2. között ebédprogrammal készül viridáriumában a Szent György-hegyi Szászi Birtok étterme.
Asztalfoglalásra telefonon vagy e-mailben van lehetőség!
Nyitva tartás
- március 30. (péntek), 12:00-19:00
- március 31. (szombat), 12:00-20:00
- április 1. (vasárnap), 12:00-20:00
- április 2. (hétfő), 12:00-17:00
Menü
- Hidegtál és sós kalács
- Töltött tojás és friss zöldek
- Céklaleves és kefir
- Sonkaleves és buggyantott tojás
- Nyúlvadas és szalvétás
- Bárány, couscous, spárga és ju
s - Csirkesupreme, sárgarépa-püré és fűszersaláta
- Vajban sütött süllő és grillzöldség
- Mézes krémes
- Kuglóf és tojáslikőr-krém