látnivalók & kultúra

éjszakai élet

szerkesztés

II. Völgyhétvége – Művészetek Völgye

Program adatai

A Völgyhétvégék formájában jelentkező Művészetek Völgye fesztivál második hétvégi programja sem lesz gyengébb az előzőtől: szeptember 11–13. (péntek és vasárnap) között Kapolcson lesz lehetőségetek például közösen alkotni Fazekas Veronika iparművésszel és Herter Katalin képzőművésszel a Kalapos Udvarban (szeptember 11-én pénteken 11:00-től). Ugyanettől az időponttól a Diabelli udvarban elsajátíthatjátok az igencsak népszerű batikolás trükkjeit, délután 14:00-től jön az Akik maradtak film vetítése a Pajta-Mozgóban. A Hagyományok Háza Folk Udvarban Fábián Éva fog székely népmeséket felolvasni 19:00-től. Az este pedig a koncerteké: 20:30-tól zenél a Csaknekedkislány a Pajta-Mozgóban.

Szombaton, szeptember 12-én 12:00-től a Művészetek Zöldjében lehetőségetek lesz bibliai ételeket, gyógy- és fűszernövényeket kóstolni KRE ETK Teremtésvédelmi Kutatóműhelynek köszönhetően, délután 13:30-tól pedig oktatási szakemberek körébe vitathatjátok meg az iskola aktuális problémáit a Diabelli Udvarban, 14:00-tól a Hagyományok Háza Folk Udvarban táncra, éneklésre adhatjátok a fejeteket egészen estébe nyúlóan.

A vasárnap a hasonló színes programok mellett koncertekben lesz erős: 18:00-tól a Pest-Buda Udvar színpada az Esti Kornélé lesz, 20:30-tól pedig 15. születésnapját ünnepli majd a Pajta-Mozgóban a Kiscsillag zenekar.

Jegyeket itt tudtok vásárolni a fesztiválra, ezen pedig a korábbiakhoz képest még nagyobb a hangsúly, ugyanis minden program csak jeggyel látogatható!

Hasonló tartalmak

Admin mode