látnivalók & kultúra

éjszakai élet

szerkesztés

III. Völgyhétvége – Művészetek Völgye

Program adatai

A Művészetek Völgye szervezésében a szeptemberi hétvégék Völgyhétvégékké lettek keresztelve. Szeptember 25-27. között, péntektől vasárnapig újabb izgalmas programokon vehettek részt Kapolcson
A 30. Völgy és a Nemzeti Filmintézet közös némafilm zeneíró pályázatának nyertesét is megleshetitek a fesztiválon, az Egy fiúnak a fele című alkotásról van szó, amit szeptember 25-én, pénteken 14:00-től nézhettek a Pajta-Mozgóban. Délután 15:00-tól több táncegyüttes mutatja majd be a Balaton-felvidék és a Bakony táncait, népzenéit a Muharay udvarban. A Pajta-Mozgó színpadán pedig este 20:30-tól a Csík zenekar muzsikál.
 
A szeptember 26-ai, szombat reggel futóversennyel indul: a Művészetek Völgye félmaraton és földönfutók program a Pajta-Mozgótól indul 9:00-tól. 14:00-tól lesz versszínház, Vörösmarty verseit adják elő Tallián Mariann és Lázár Balázs színművészek. A versszínház után táncszínházi előadást is megnézhettek a Willany Leó Társulat előadásában 18:00-tól. 19:40-től Csángálló koncertre mulathattok a Pest-Buda udvarban, de utána sem kell hazasietnetek, mivel a koncertet táncház is kíséri az esti órákban, addig is a Pajta-Mozgó körüli hangulatot az Ivan and the Parazol fokozza majd. 

Vasárnap is lesz mozgásra lehetőség, a Kalapos Udvar 10:00-től jógaóra lesz. Délután 15:00-tól akár egy portréfotós workshopon is fejleszthetitek magatokat a Kalapos Udvarban, az este fénypontját pedig az Irie Maffia 15. szülinapi koncertje fogja jelenteni, 20:30-tól a Pajta-Mozgóban.

Jegyeket itt tudtok vásárolni a fesztiválra, ezen pedig a korábbiakhoz képest még nagyobb a hangsúly, ugyanis minden program csak jeggyel látogatható!

Hasonló tartalmak

Admin mode