Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Az Inotai Hőerőműben idén először különleges, audiovizuális eseménysorozat indult. A Centrum Production szervezésében és a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásában megvalósuló eseménysorozat a képalkotó technikákat a zenével ötvözi, ami még egyet (ha nem sokat) biztosan csavar az egyébként is különleges erőműbejárós élményen. Ha megnéznétek, hogy milyen az, ha a művészet és a zene találkozik egy indusztriális helyszínen, augusztus 26. és 28. között megtehetitek

Erőműbejáráson már mi is részt vettünk, ha elolvasnátok róla a beszámolónkat, itt találjátok a cikket

Jegyeket itt tudtok vásárolni a programokra. Vezetett séták több időpontban is indulnak a helyszínen.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Gasztró

Borklub vol. 26.: Csopaki Kódex

Március 7-én a Csopaki Kódex által elismert St. Donát, a Jásdi Pince és a Guden kisbirtok 6 tételét kóstolhatjuk meg, és ehhez a borsorhoz tapas is jár.

Neked ajánlott

A