Az év utolsó vacsoravendég-estjén Koltai Lajos, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar operatőr, rendező és érdemes művésszel nyílik lehetőség együtt vacsorázni december 7-én, péntek eset a Petrányi Borteraszon.
A férőhelyek száma limitált, ezért a szervezők kérik, hogy biztos foglalás esetén az e-mailcím megadásával regisztráljatok!
A férőhelyek száma limitált, ezért a szervezők kérik, hogy biztos foglalás esetén az e-mailcím megadásával regisztráljatok!
A vacsora három bort és három ételfogást tartalmaz, melyet Somogyi Károly szakács kifejezetten az est tematikája mentén fekete-fehér színekben komponál meg.
Menü- és borsor
- RoséBOR 2017/2018
- Kacsamáj-„Kojak”-nyalóka harcsával, kőrözöttel és fekete kenyérrel – Tramini 2017
- Fogasfilé tokhal-hurkával, francia rakott burgonyával és fekete lencsével – Kódex Olaszrizling Szitahegy 2016
- csirkemell fekete szezámmaggal, vászolyi sajttal és fekete rizzsel – Furmint 2016
- Fekete babtorta fehér csokoládéval, fekete ribizlivel és vattacukorral