Keresés EN

látnivalók & kultúra

Kultháló – LEGO művészkedés a Tekerd! csoporttal

A Kultháló program célja, hogy a művészetet és az alkotás folyamatát közelebb hozza a helyiek számára. Július 19-én, szerdán, LEGO kockákkal művészkedhettek, bűvészkedhettek együtt, és még az is lehetséges, hogy ennek is street art lesz a vége.

A szervezők közösségi legózásra hívnak titeket, ahol a Tekerd! csoport segítségével, a Jakócs Dorottya által festett Káli-istennőt ábrázoló művet adaptálhatjátok. 34560 LEGO kocka, 720 alaplap és sok-sok ügyes kéz lesz ebben a segítség.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Gasztró

Borklub vol. 26.: Csopaki Kódex

Március 7-én a Csopaki Kódex által elismert St. Donát, a Jásdi Pince és a Guden kisbirtok 6 tételét kóstolhatjuk meg, és ehhez a borsorhoz tapas is jár.

Neked ajánlott

A