Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A 2017-es Klassz a pARTon-koncertsorozat részeként július 30-án,vasárnap olyan tehetséges és nagyszerű zenészeket láthattok és hallhattok a balatonfüredi Kisfaludy Színpadon, mint Lajkó Félix és Balázs János.

Lajkó Félix nevével mindenkinek találkoznia kellett, aki egy kicsit is érdeklődően hallgat zenét. Számtalan projekt résztvevője, olyan ismert művészekkel és zenekarokkal dolgozott már együtt, mint a Noir Désir és Boban Marković, de a filmzene is szoros részét képezi pályájának, például Mundruczó Kornél Delta című filmjében játszott főszerepe mellett annak filmzenéjét is ő írta. Tizenhét lemezzel a háta mögött a kortárs magyar zene egyik kimagasló és leginkább elismert alakja.Balázs János zongoraművész a klasszikus zenével lopta be magát a publikum szívébe, így a koncert őserők csúcstalálkozója lesz, egy ritkán hallható szimbiózis két művész között, akik, ha kell tüzesen, ha kell filozofikus bölcsességgel muzsikálnak együtt.

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Gasztró

Borklub vol. 26.: Csopaki Kódex

Március 7-én a Csopaki Kódex által elismert St. Donát, a Jásdi Pince és a Guden kisbirtok 6 tételét kóstolhatjuk meg, és ehhez a borsorhoz tapas is jár.

Neked ajánlott

A