Program adatai

Idén második alkalommal rendezik meg a Balaton környékén is a MargófesztetIrodalmi és színházi programokkal, slam poetryvel, rengeteg zenével, kertmozival, kiállításokkal, helyi borokkal és ételekkel várnak mindenkit a zalai dombok közé, Szentgyörgyvárra augusztus 11–13. között.

A Margófeszt az irodalom és zene kapcsolatát keresi a Kollár-Klemencz Kamarazenekar vagy a Szabó Balázs Bandája koncertjein is. Utolsó koncertjét adja a Rájátszás csapata, akiktől ezen a fesztiválon – 11 év után – búcsúznunk kell. Fellép az Analog Balaton, a Grecsó-Hrutka Tandem, Barkóczi Noémi, Saiid, a Törzs, a Papaver, Kocsis Bence dalszerzői estjével, valamint Beck Zoltán és Szűcs Krisztián a Cseh Tamás és Csengey Dénes soha nem hallott dalaiból összeállított estjével. 

A templomkertben délutánonként irodalmi beszélgetések lesznek a Pannon Tükör és a Hévíz folyóiratok szervezésében, éjszakánként bemutatják A legjobb dolgokon bőgni kell és a Bereményi kalapja című filmeket, de komolyzenei koncerteket és túrákat is szerveznek.

Az egyszerre négy helyszínen zajló fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program, valamint a Bookline támogatásával valósul meg. Jegyinfó és további részletek az esemény Facebook-oldalán

Hasonló tartalmak

Admin mode