Keresés EN

Idén már harmadszor rendezik meg a feltörekvő előadókat bemutató ingyenes showcase fesztivált: a Music Hungary Konferencia & Showcase, amely november 7. és 8. között Veszprémben mutatja be a hazai könnyűzenei színtér legaktuálisabb arcait.

A koncertek három, hangulatukban meglehetősen eltérő helyszínre érkeznek. Az Expresszó mindenkinek a hibátlan hangzású koncertélményeket hozza majd el, a Teremben az autentikus underground hangulat lesz az uralkodó, míg a Papírkutyában a helyre jellemző intimebb hangvételű, lírikusabb produkciók kaptak helyet.

FellépőkAntares, bongor, Co Lee, Damara, DUCKSHELL, Hakumba, Hűvös, iamyank, Juhász Zoli, Kale Lulugyi, kisbetűs ünnepnapok, konkoi, Labek & Chrobak, Lenkke, Maluridé, NANANA, New Fossils, Noira, Nular, Palágyi Ildikó, Sisi, The Anahit, TÖRZS, zïp, ZORZ

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Csobánc meghódítása holdfényben

Mi a Keszi név eredete? Mit rejt Gyulakeszi temetője? Mi az a Széna-eregető? Honnan ered a Csobánc név? Mit mondtak a várvédő csobánci nők a labancnak?

Aktív

Túra a Szent György-hegyen

A Szent György-hegy a Tapolcai-medence egyik legizgalmasabb geológiai „alkotása”. A medence közepén fekvő vulkán geológiai csodáival, valamint páratlan természeti és gazdag kultúrtörténeti értékeivel szuper túracélpont. Március 16-án erről győződhettek meg ti is, egy 8,5 km és 4 óra hosszú túra során: megismerkedhettek a Sárkány történetével és megtudhatjátok, hogy valóban jégbarlang-e a Jégbarlang.

Látnivalók & kultúra

XI. Füredi Tavaszi Fesztivál

Március 15. és 17. között, a tavaszi hosszú hétvégén tartják a XI. Füredi Tavaszi Fesztivált, amelynek keretében ismét megelevenedik az 1848-as forradalom a reformkori városrészben: a szabad alkotás élményébe feledkezhetünk bele a Huray-villa romantikus kertjében, de lesz fáklyás felvonulás, bábszínházi előadás is.

Gasztró

„Gyereknek bátor” – Beck Zoli koncertvacsora

Március 15-én Beck Zolival hangolódhatunk a tavaszra a Kalózban, a Taste Balaton Fesztivál keretein belül. Az egy szál gitáros dalok mellé extra balatoni borsor jár, valamint a Kalóz gourmet fogásai: harcsa ruszli, kucsmagomba capuccino, vászolyi sajt, ropogós körömpörkölt, medvehagymás burgonypüré, és más finomságok.

Neked ajánlott

A