Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Azért is jó ellátogatni Kapolcsra és környékére július 22. és 31. között, mert van valami bensőséges abban a közösségben, amit a Művészetek Völgyében megtapasztalhattok. A Balaton-felvidék összművészeti fesztiválja – ahogyan azt a neve is sugallja – széles spektrumban sorakoztatja fel a különböző alkotókat, így biztosan találtok kedvetekre való programokat. Részt vehettek többek között könnyűzenei, jazz és népzenei koncerteken, irodalmi esteken, színházi előadásokon és boldog tulajdonosai lehettek a kiállítók gyönyörű kézműves termékeinek. A Bagossy Brothers Company, a Bohemian Betyars és az Esti Kornél már biztosan ott lesz. A Parno Graszt 30. születésnapját ünnepli és fellép Deva is, aki nemrég Európa egyik legjobb feltörekvő előadójaként nyerte meg a Music Moves Europa díjat. Irodalom- és színházrajongóként részt vehettek Lackfi János versműhelyein, Vecsei H. Miklós és a POKET közös eseményein, az Orlay Produkció vagy a Proton Színház előadásain.  A Völgyben a legkisebbekre is nagy figyelmet fordítanak, egész napos gyermekprogramokkal, interaktív játékokkal teszik színessé a kínálatot.

A tíznapos bérlet 35 000 Ft-tól elérhető és ötnapos, rugalmas bérletet is vehettek 18 000 Ft-ért, amivel ti választhatjátok ki a nektek megfelelő és egymástól független öt napot. További jegyinfó a Művészetek Völgye oldalán.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A