A balatonfüredi Női borászok az Aura Hotelben-sorozat következő vendége Molnár Júlia Dóra a badacsonyörsi Csendes Dűlő Szőlőbirtok borásza, aki az április 21-i, szombat esti borvacsorán mutatja be tételeit.
Menü- és borsor
- Séf-üdvözlet: Hárslevelű 2016 – Oldalas-zsíros házi könyér lilahagymával
- Hideg előétel: Olaszrizling 2016 – Zsályán füstölt lazacpisztráng-tatár, áfonya, zeller és majonéz
- Meleg előétel: Kéknyelű 2013 – Fésűkagyló diókéregben, ropogós csirke osztriga, zöldalma, bébispenót és klorofil
- Főétel (1): Szürkebarát 2015 – Teriyakiban húzott kacsamelle, sütőtök, mangó és ruccolarizottó
- Főétel (2): Hárslevelű 2013 – Libamáj & őz
- Desszert: Késői kéknyelű 2015 – Pirított aranygaluska, madártej és égetett cukor