Érdemes lesz március második szombatján megszállni a füredi Aura Hotelben, főleg ha szeretitek a borokat és kíváncsiak vagytok, milyen Laposa-tétel passzol a vaníliás kaláccsal tálalt borjú tatárhoz, a sült paprika krémleveshez vagy a vörös tonhalhoz. Mindezt a család egy női képviselője, Laposa Zsófi prezentálja, ő lesz a hotel Női borászok névre keresztelt programsorozatának második vendége.
MENÜ-ÉS BORSOR
- Séf üdvözlet
2017 Illatos
Libamáj shot, roppanós pörc - Előétel
2017 Laposa Rosé
Borjú tatár, vaníliás kalács - Leves
2016 4 Hegy
Sült paprika krémleves, bárány batyu - Közép étel
2016 Laposa Kéknyelű
Vörös tonhal, graten burgonya, kínai kel, gyömbéres póré - Főétel
2016 KőKövön
Osso Bucco, Paradicsomos gnocchi, parmezán pehely - Desszert
2015 Laposa Zeus
Málnás madártej, zserbó fánk
JELENTKEZÉS e-mailben (booking@aura-hotel.hu) vagy telefonon (+36 87 535 860)
FIGYELEM, a borvacsorán csak a hotel vendégei vehetnek részt, az adott éjszaka szállásdíja pedig már tartalmazza a vacsorát.