Érdemes lesz március második szombatján megszállni a füredi Aura Hotelben, főleg ha szeretitek a borokat és kíváncsiak vagytok, milyen Laposa-tétel passzol a vaníliás kaláccsal tálalt borjú tatárhoz, a sült paprika krémleveshez vagy a vörös tonhalhoz. Mindezt a család egy női képviselője, Laposa Zsófi prezentálja, ő lesz a hotel Női borászok névre keresztelt programsorozatának második vendége.




MENÜ-ÉS BORSOR

  • Séf üdvözlet
    2017 Illatos
    Libamáj shot, roppanós pörc
  • Előétel
    2017 Laposa Rosé
    Borjú tatár, vaníliás kalács
  • Leves
    2016 4 Hegy
    Sült paprika krémleves, bárány batyu
  • Közép étel
    2016 Laposa Kéknyelű
    Vörös tonhal, graten burgonya, kínai kel, gyömbéres póré
  • Főétel
    2016 KőKövön
    Osso Bucco, Paradicsomos gnocchi, parmezán pehely
  • Desszert
    2015 Laposa Zeus
    Málnás madártej, zserbó fánk

JELENTKEZÉS e-mailben (booking@aura-hotel.hu) vagy telefonon (+36 87 535 860)


FIGYELEM, a borvacsorán csak a hotel vendégei vehetnek részt, az adott éjszaka szállásdíja pedig már tartalmazza a vacsorát.