Egy igazi olasz borvacsorával várják az érdeklődőket március 24-én a zalacsányi Zala Springs Golf Resortban: az aznap workshopot is tartó Gianni Annoni és Alessandro Manna hozzák magukkal az olasz alapanyagokat és borokat, amivel betekintést nyerhettek az igazi olasz ízvilágba.

MENÜ

Aperitivo

  • Prosecco della Casa” Giall’oro Prosecco di Valdobbiadene Superiore D.O.C.G. Extra dry
  • „Olasz ízek négy nagykövete”
  • (oliva olaj, paradicsom, parmezán sajt, sonka)
Első fogás 
  • Donna Fugata „SurSur” Grillo 2016’(Sicilia)
  • Langyos polip burgonya ágyon
Második fogás 
  • Ripasso della Valpoliccela Allegrini 2015’(Veneto)
  • Gianni paradicsom mártása „Benedetto Cavalieri” paccheri tésztával 
Főétel 
  • La Spinetta Nera di Casanova – Sangiovese (Toscana) 2013’
  • Toszkán vaddisznó pörkölt zöldségekkel
Desszert 
  • Sessantanni Primitivo Di Manduria 2014’ (Puglia)
  • „Tiramisú másként”