Egy igazi olasz borvacsorával várják az érdeklődőket március 24-én a zalacsányi Zala Springs Golf Resortban: az aznap workshopot is tartó Gianni Annoni és Alessandro Manna hozzák magukkal az olasz alapanyagokat és borokat, amivel betekintést nyerhettek az igazi olasz ízvilágba.
MENÜ
Aperitivo
- Prosecco della Casa” Giall’oro Prosecco di Valdobbiadene Superiore D.O.C.G. Extra dry
- „Olasz ízek négy nagykövete”
- (oliva olaj, paradicsom, parmezán sajt, sonka)
- Donna Fugata „SurSur” Grillo 2016’(Sicilia)
- Langyos polip burgonya ágyon
- Ripasso della Valpoliccela Allegrini 2015’(Veneto)
- Gianni paradicsom mártása „Benedetto Cavalieri” paccheri tésztával
- La Spinetta Nera di Casanova – Sangiovese (Toscana) 2013’
- Toszkán vaddisznó pörkölt zöldségekkel
- Sessantanni Primitivo Di Manduria 2014’ (Puglia)
- „Tiramisú másként”