Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, vagy csak nyeregbe pattannának az enyhe napokon.

Aktív

Variációk balatoni randizásra – Valentin-nap a tónál

Egy tartalmas balatoni nappal, hétvégével február közepén sem lőhettek mellé. Adunk néhány tippet, hova menjetek randizni a tó körül!

Aktív

Örsi-Somlyó 33/17 és Csopaki Séta 8,5

A túra célja, hogy bemutathassa Csopak szépségét, megismertessen a vidék sajátos derűjével és értékeivel. December 30-án a vállalkozó kedvűek három távon teljesíthetik az Örsi-Somlyó túrát és a Csopaki Sétát.

Örsi-Somlyó 33

Útvonal: Csopak, Nosztori kocsma - Tamás-hegy - Veszprémfajszi kálvária - Király-kút - Felsőörs - Somlyó-hegy - Csákány-hegy - Csopak
Táv: 30 km Szint (térképen): 850 m
Részvételi díj: 1000 Ft

Örsi-Somlyó 17

Útvonal: Csopak, Nosztori kocsma - Csákány-hegy - Király-kút - Felsőörs - Somlyó-hegy - Csopak
Táv: 17 km Szint (térképen): 450 m
Részvételi díj: 1000 Ft

Csopaki Séta 8,5

Útvonal: Csopak, Nosztori kocsma - Kövesdi templomrom - Kerékpárút - Madárles - Strand - Hajóállomás - Szent József-forrás - Kerékpárút - Nádaskút - Homokbánya utca - Plul Malom - Csonkatorony - Nosztori Kocsma
Táv: 8,5 km Szint (térképen): 100 m
Részvételi díj: 1000 Ft

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Gasztró

Borklub vol. 26.: Csopaki Kódex

Március 7-én a Csopaki Kódex által elismert St. Donát, a Jásdi Pince és a Guden kisbirtok 6 tételét kóstolhatjuk meg, és ehhez a borsorhoz tapas is jár.

Neked ajánlott

A