Az Örvényeshegy Pikniken július 9. és 11. között szuper minifesztivál vár ránk a zalai dombok között megbújó erdő szélén. A pikniknek a zalacsányi Pálos Resort ad helyet, ahol a természethez a reggeli jógafoglalkozások és az e-bike túrák alkalmával is közelebb kerülhetünk, majd szuper kulturális programokon kapcsolódhatunk ki.

A színpadra péntek este Dés László, szombat este a Budapest Bár érkezik, majd a Candyman Duo és a Dynamite Dudes gondoskodik a buliról. Fellép még Apey és a Nehézlemez Műhely, a Momentán Társulat új előadásában pedig Molnár Levente Farkasházi Rékával improvizál.  A gyerekeket kézműves-foglalkozás és játszóház várja, valamint a Kalandozó Komédium utcaszínház programjait élvezhetik. Visszatérő vendégként lép fel Varró Dániel és Molnár György. A kétszeres Fonogram díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar Életmesék albumuk anyagával készül. A Junior Príma Díjas Laposa Julcsi lemezbemutató koncertje pedig népzenei utazásra hívja a kicsiket.

A fesztiválnak otthont adó Pálos Resort közelében egykor jelentős pálos kolostor állt. A kolostor emlékére 2021. július 10-én negyedik alkalommal rendeznek szabadtéri szentmisét. Az örvényeshegyi misét egy Vállusról induló délelőtti gyalogos zarándoklat előzi meg, amelyhez bárki csatlakozhat.

Hasonló tartalmak

Admin mode