November 7-én egy kandalló melletti pop-up vacsorán vehetünk részt a Vánkosban, ahol Pohner Ádám a 4 fogásos menüvel vár minket, amelyhez szezonális és régiós alapanyagokat használ. A hely pedig megmutatja nekünk, hogy egy kis odafigyeléssel és tudatossággal hogyan tud kéz a kézben járni a vendéglátás és a fenntarthatóság. 

Menü: 

  • Keszthelyi tokhal, retek, uborka, ponzu
  • Sütötök krémleves,narancshab, marinált sütőtök, gesztenye tatár
  • Fenyvesi Angus, sajtos-burgonyás rétes, csicsóka,szarvasgomba jus
  • Darapuding, birsalma, dió
Ádám egyébként fiatal kora ellenére figyelemreméltó szakmai sikereket tudhat a háta mögött: 4 éve séfhelyettes az ikonikus Kistücsök konyhájában, 2016-ban második, 2018-ban pedig első helyezést ért el a Bocuse d'Or magyar döntőjében, valamint állandó oktatója a Metro Gasztroakadémiájának.

Címkék