Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Első kerek évfordulójához érkezik augusztus 4-én a Paloznaki Jazzpiknik. Festői környezetben, a Balaton közelében élvezhetitek a fesztivált olyan fellépőktől, mint Emeli Sandé, Lisa Stansfield, Al McKay's Earth Wind & Fire Experience vagy az MF Robots. Az igazi piknikhangulatot a jazz, funky és soul dallamok mellett a kosarak, a plédek, a jó idő és ti teszitek teljessé. Az ízletes ételkínálathoz finom borokat, söröket, pálinkát és akár kávékat is fogyaszthattok a fűben heverészve

A napijegyek 14 900 Ft-ól, kétnapos bérletek 26 190 Ft-tól, háromnapos bérletek 33 290 Ft-ról elérhetők. További részletek a Jazzpiknik weboldalán.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Idegenvezetők világnapja a Veszprémi Érsekségben

Különleges helyszínt fedezhettek fel a Veszprémi Érsekség Work in Progress programsorozatának keretein belül. Február 24-én és 25-én, az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezett „sisakos túrán” megtekinthetitek a Szent Mihály Főszékesegyház altemplomát, valamint a 18. század egyik legnagyobb hatású veszprémi püspökének monumentális barokk síremlékét, amelynek restaurálása idén vette kezdetét.

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Neked ajánlott

A