Az augusztus 6-ai hétvégén vár minket a "Parázsló, az analóg konyha: Füsttel, Tűzzel és Boldogsággal készített ételek". A nyitóesemény 6-án, csütörtökön 12:00-kor kezdődik és augusztus 9-éig tart sokféle finomsággal és olyan izgalmas koncertekkel, mint a Rutkai Bori Banda vagy Müller Péter Sziámi And Friends.

MENÜ
Előétel/leves:

  • Gazpacho, marinált koktélparadicsom, bazsalikom olaj, sült magvak - VEGAN
  • Kacsa rillette, savanyított lilahagyma, kovászos kenyér, rozsabors, sali
  • Füstös marhagulyás - füstölt marhanyak, friss angol zeller, petrezselyem - GM
Főételek:
  • Padlizsán saláta bowl, hajdina, sült kápia, rukkola, pirított magvak, friss zöldfűszerek
  • Sült paradicsomos spagetti, parmezán, friss bazsalikom
  • Hamburger (marhahúspogácsa, házi bbq szósz, cheddar sajt, lilahagyma) - házi sült burgonya, bbq szósz, fokhagymás aioli
  • Füstölt marhaszegy, mézes mustáros császárhús, bbq csirkeszárny, jacket cheddarral, grits égetett kápiával, házi savanyúságok
  • Egészben füstölt karfiol, citromos lencseragu, sült magvak, édesburgonya püré -VEGAN, GM 
Desszert:
  • Túrógombóc házi füstös baracklekvárral

Címkék