Program adatai

Ha egy könnyed, mégis tartalmas programot keresünk a Balaton északi partján, akkor irány augusztus 13-án szombaton a badacsonyörsi Varga Pincészet! 16 órától várnak minket, hogy a strandot hátrahagyva, de a balatoni panorámát megőrizve borokkal, fröccsökkel, szőlőspriccekkel, kézműves sörökkel és a tapolcai Tópart bisztró grillezett finomságaival frissülhessünk fel a hatalmas platánok alatt. A hangulathoz élőzene dukál, ezért Magyar Bori és Ralph Eimannt fogja gitárjátékával még élvezetesebbé tenni az estét!

A program házigazdája Németh Péter csillagász, aki az este folyamán lépésről lépésre vezet be minket a csillagok elbűvölő világába. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt érdekes előadásokkal és interaktív játékokkal készül, hogy a megszerzett ismereteket a Csillag KVÍZ során klassz ajándékokra válthassuk. A szülők és a gyerekek kölcsönös kikapcsolódásáról a Marshmallow Camp animátorai gondoskodnak. Kézműves programokkal, játékokkal várják a kisebbeket és nagyobbakat is. A felnőttek pedig 18 órától ingyenes éjszakai pincebejáráson vehetnek részt.

És ha már Perseida... természetesen sötétedés után együtt nézhetjük meg a csillaghullást a leterített pokrócokon, a rézsűn ülve.

Hasonló tartalmak

Admin mode