Június 20-21-én eltölthetünk egy teljes hétvégét a Laposa pezsgők bűvöletében a Laposa Gasztrobirtokon. Egy éve, a Hableány átadásakor egy pezsgőüzem is helyet kapott az épületben, így a két nap alatt finom ételek mellett tesztelhetjük az első pezsgőket, ráadásul több helyszínen is.

PROGRAM
Laposa Borbirtok – Június 20. (szombat)

  • Az első pezsgő felbontása (limitált résztvevő)
  • 10:00 - Pezsgős Brunch és premier Laposa Zsófival és Bencével a birtok teraszán (Croque Monsieur, édes bundáskenyér, narancslé, forrásvíz (savas, mentes), 2 pohár Laposa Pezsgő
  • 17:00 és 19:00 Üzemlátogatás: Hogyan készül a Laposa pezsgő? – Idegenvezetés és kóstoló Laposa Zsófival. 2 pezsgő és 1 bor kóstolása és a pincetúra 3500 Ft/fő
Friss Terasz – Június 20. (szombat)
  • 16:00-22:00 - Délutáni matiné és PezsgőPopParty a frissteraszon (fellép: DJ Zsé)
Hableány – június 20-21. (szombat-vasárnap)
  • 3 fogásos degusztáció (ebéd/vacsora), a pezsgőhöz komponálva: 3 fogás + két pohár pezsgő és egy pohár Zeus a desszerthez
  • Menü: lazacpisztráng - uborka - juhtúró, tanyasi csirkemell - sárgabarack - burgonya, étcsokoládé - eper





Címkék