Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Veszprém belvárosában, a Fontana udvarban tart vásárt a POP-UP WAMP. Május 7-én, szombaton 13 órától 19 óráig egy dizájnvásáron vehetünk részt, ahol magyar tervezők egyedi készítésű ruháit, ékszereit, kiegészítőit, valamint grafikáit csodálhatjuk meg. A WAMP célja, hogy megmutassa a fast fashion és luxusmárkák közötti átmenetet, így a választék bő – találunk makramét, egyedi táskát, a kiegészítők között pedig nyakláncot, fülbevalót is.
 
Az esemény a Veszprémi Gizella Napok összművészeti fesztivál része, látogatása ingyenes.

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Idegenvezetők világnapja a Veszprémi Érsekségben

Különleges helyszínt fedezhettek fel a Veszprémi Érsekség Work in Progress programsorozatának keretein belül. Február 24-én és 25-én, az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezett „sisakos túrán” megtekinthetitek a Szent Mihály Főszékesegyház altemplomát, valamint a 18. század egyik legnagyobb hatású veszprémi püspökének monumentális barokk síremlékét, amelynek restaurálása idén vette kezdetét.

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Neked ajánlott

A