„Arra gondoltunk, hogy miután idén kevesebb lehetőség lesz külföldi nyaralásokra, így 2020-ban mi hozzuk el a mediterrán és távoli tájak ízeit a Balaton-felvidékre, borászatunk teraszára!” – hirdeti a gyulakeszi Von Beőthy Pince június 27-re, szombatra időzített olasz vacsoraestjét. A 17:00-kor kezdődő, Séfek a hegyen névre keresztelt gasztroprogram Ecseri Tamás vezetésével az olasz riviéra ízvilágát hozza el a szervezők ígérete szerint.
Menü- és borsor
- Garda-tavi karfiolleves karfiolmorzsával és chilis garnélával – Rózsakő 2017
- Cézár-saláta csirkével – Spirit 2017 (furmint cuvée)
- nápolyi lepényhal ördögi lében – Hegyibeszéd 2017 (rajnai rizling cuvée)
- szarvasgombás rizottó pácolt kacsamellel – La Passion 2015 (kékfrankos merlot cuvée)
- velencei tiramisu gyümölcsökkel – Novemberi Szüret 2017 (édesnemes)