„Arra gondoltunk, hogy miután idén kevesebb lehetőség lesz külföldi nyaralásokra, így 2020-ban mi hozzuk el a mediterrán és távoli tájak ízeit a Balaton-felvidékre, borászatunk teraszára!” – hirdeti a gyulakeszi Von Beőthy Pince június 27-re, szombatra időzített olasz vacsoraestjét. A 17:00-kor kezdődő, Séfek a hegyen névre keresztelt gasztroprogram Ecseri Tamás vezetésével az olasz riviéra ízvilágát hozza el a szervezők ígérete szerint.

Menü- és borsor

  • Garda-tavi karfiolleves karfiolmorzsával és chilis garnélával – Rózsakő 2017
  • Cézár-saláta csirkével – Spirit 2017 (furmint cuvée)
  • nápolyi lepényhal ördögi lében – Hegyibeszéd 2017 (rajnai rizling cuvée)
  • szarvasgombás rizottó pácolt kacsamellel – La Passion 2015 (kékfrankos merlot cuvée)
  • velencei tiramisu gyümölcsökkel – Novemberi Szüret 2017 (édesnemes)
A vacsora ára borsorral együtt résztvevőnként 16 000 forint. A helyek korlátozott száma miatt kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni. Bejelentkezés e-mailben (vonbeothypince@gmail.com) vagy telefonon (+36 30 659 9901 vagy +36 30 369 6324) lehetséges június 20-ig a teljes összeg előlegként való befizetése mellett.

Címkék