Szponzorált / látnivalók & kultúra

Szponzorált / gasztró

szerkesztés

Sercli No. 1 – Egy falat irodalom a Fügekertben

Program adatok

Augusztus 24-én, szombat délelőtt 11:00-ás kezdéssel irodalmi brunchra kerül sor a zánkai Fügekertben Havas Judittal, akinek vendége a költő, zenész, énekes, generációs ikon és polihisztor, Müller Péter Sziámi lesz: ott volt a Sziget alapításakor, volt az Operaház stratégiai igazgatója és játszott a Fügekert tulajdonosával, Havas Mikivel is egy zenekarban – jobban mondva Miki játszott a Sziámiban.

Jelentkezni a Facebook-eseménynél lehet, az asztalfoglalás ajánlott!

Az irodalom mellett az asztalra három fogás – többek között lecsó – kerül még az asztalra egy ajándék pohár habzóbor társaságában.

Nálunk a sercli nem a vége, hanem az eleje, a veleje mindennek: irodalmi történeteket és falatokat szakajtunk a következő hónapokban, megtámogatjuk finom borokkal, tunkoljuk, ízlelgetjük, és jól kibeszéljük. A kibeszéléshez és a témához pedig az est házasszonya – nem mellesleg a tulajdonos, Havas Miklós édesanyja – Havas Judit előadóművész-irodalomtörténész mindig hív egy fontos és érdekes vendéget. Ismert költők, írók, művészek bukkannak fel a Fügekert teraszán, akik a mesélés mellett megfőzik kedvenc ételüket is.”

A borítókép forrása a Fügekert Facebook-oldala.

Hasonló tartalmak

Admin mode