Az idén is megrendezett téli-tavaszi Badacsonyi Borbarangolás február 3-i alkalmára a badacsonytomaji Neptun Panzióban kerül sor Séta a fagyott vadonban – Badacsonyi Borbarangolás címmel 18:00-tól. A Tilia konyhája által biztosított és Vári Dávid kreatív séf által megálmodott menüsoron megjelennek a táj halai, vadjai és természetadta csemegéi.

Menü

  • Szászi Gyöngyös Habzóbor 2016 (fogadó ital)
  • Vaddisznó-kocsonya tormahabbal (Laposa Kőkövön Furmint 2016)
  • Paszternák-krémleves vadnyúl-fasírttal (Bencze Birtok Aries Rajnai Rizling 2015)
  • Keszthelyi tokhal cukkinipikkelyben (Sabar Single Vineyard Olaszrizling 2015)
  • Muflongerinc-filé beluga lencsével és uborkamártással (2 HA Cabernet Franc 2015)
  • Későiszüret-parfé és túrógombóc (Borbély Olaszrizling késői szüret)
  • Csalló pálinka (digestiv)