Az idén is megrendezett téli-tavaszi Badacsonyi Borbarangolás január 27-i alkalmára a badacsonytomaji Neptun Panzióban kerül sor Séta a hegyeken – Együk, igyuk, amit a vidék ad címmel 18:00-tól. A Tilia konyhája által biztosított és Vári Dávid kreatív séf által megálmodott menüsoron megjelennek a táj halai, vadjai és természetadta csemegéi.
Menü
- Szászi Gyöngyös habzóbor 2016 (üdvözlő ital)
- Kakukkfüves kenyérrúd mártogatókkal (Fata Pince Muscat Ottonell 2016)
- Füstölt keszthelyi tokhalfilé, paszternák pürével és pácolt lilahagymával (Gilvesy Bohém 2015)
- Csicsóka-krémleves libamell chipsszel (Sabar Hegybor Olaszrizling 2015)
- Dámszarvasborjú-comb sütőtökös burgonyapürével és marinált céklával (2 HA Cabernet Franc 2015)
- Mandulás sült túrótorta sós karamellel és sárgabarack coulis-szel (Villa Tolnay Novemberi szüret 2006)
- Csalló Pálinka (digestive)