Keresés EN

éjszakai élet

Siófok 55 – Bagossy Brothers Company koncert

A 2013 májusában alakult Bagossy Brothers Company az évek során a kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává vált, minden albumuk többszörös aranylemez lett.
 
Az elmúlt időszak tevékenységét számos díj is övezte, immár négy Petőfi Zenei Díjjal (az év akusztikus koncertje, az év zenekara, az év videóklipje és Bagossy Norbi révén az év előadója), és két Fonogram-díjjal (az év hangfelvétele) büszkélkedhetnek, emellett elnyerték Erdély legnagyobb zenei díját, a Legszebb Erdélyi magyar Dal címet is. December 2-án ők zenélnek a Siófok 55 programsorozat keretén belül.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A