Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

19 tagú, fúvós-, és ritmusszekcióból álló nagyzenekar, a Modern Art Orchestra Street Music térzene koncertsorozatában az igényes zenehallgatás élményét az utcára költözteti, és a járókelőket választja közönségének. Leginkább magyar szerzeményeket játszanak el, miközben nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi zene népszerűsítésére. A tagok közül többen komponálnak és hangszerelnek nagyzenekarra. A nyári balatoni turnéjuk célja, hogy kimozduljanak a budapesti koncerttermek világából, és elvigyék a zenét hét Balaton-parti település szabadtéri helyszíneire.

A turné állomásai:  

  • augusztus 9., 20:30 – Balatonalmádi, Wesselényi Strand
  • augusztus 10., 19:00 – Tihany, Visszhang-domb
  • augusztus 11., 19:30 – Keszthely, Halász csárda
  • augusztus 12., 20:00 – Balatonboglár, Platán tér
  • augusztus 15., 18:00 – Balatonszemes, Ancsika Kertmozi és Kultkert
  • augusztus 16., 20:00 – Balatonalmádi, Kolostor kert
  • augusztus 17., 20:00 – Balatongyörök, Balatongyöröki Strand

További információkért kattintsatok az esemény Facebook-oldalára!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Csobánc meghódítása holdfényben

Mi a Keszi név eredete? Mit rejt Gyulakeszi temetője? Mi az a Széna-eregető? Honnan ered a Csobánc név? Mit mondtak a várvédő csobánci nők a labancnak?

Aktív

Túra a Szent György-hegyen

A Szent György-hegy a Tapolcai-medence egyik legizgalmasabb geológiai „alkotása”. A medence közepén fekvő vulkán geológiai csodáival, valamint páratlan természeti és gazdag kultúrtörténeti értékeivel szuper túracélpont. Március 16-án erről győződhettek meg ti is, egy 8,5 km és 4 óra hosszú túra során: megismerkedhettek a Sárkány történetével és megtudhatjátok, hogy valóban jégbarlang-e a Jégbarlang.

Látnivalók & kultúra

XI. Füredi Tavaszi Fesztivál

Március 15. és 17. között, a tavaszi hosszú hétvégén tartják a XI. Füredi Tavaszi Fesztivált, amelynek keretében ismét megelevenedik az 1848-as forradalom a reformkori városrészben: a szabad alkotás élményébe feledkezhetünk bele a Huray-villa romantikus kertjében, de lesz fáklyás felvonulás, bábszínházi előadás is.

Gasztró

„Gyereknek bátor” – Beck Zoli koncertvacsora

Március 15-én Beck Zolival hangolódhatunk a tavaszra a Kalózban, a Taste Balaton Fesztivál keretein belül. Az egy szál gitáros dalok mellé extra balatoni borsor jár, valamint a Kalóz gourmet fogásai: harcsa ruszli, kucsmagomba capuccino, vászolyi sajt, ropogós körömpörkölt, medvehagymás burgonypüré, és más finomságok.

Neked ajánlott

A