A Folly Arborétum és Borászat izgalmas gasztrokalandokkal hódol Szent Márton hagyományának a Libanapokon. Két hétvégén át november 5-7. és november 12-14. között séfjük ajánlásával kóstolhatjuk meg hagyományos és modern felfogású libás specialitásaikat, melyekhez igazán jól illik a Folly borok gazdag választéka. Az étlapon olyan fogások szerepelnek, mint az előételként kóstolható töltött libanyak, majonézes céklával és tormahabbal, a gyöngyöző libaesszencia leves, tépett húsával, vele főtt zöldségekkel, minimaceszgombóccal, a főételek közül pedig mi a rozmaringgal konfitált libacombot biztos nem hagynánk ki, mely vörösboros körtével, csicsókával és édesburgonya gratinnal érkezik. Ezeken a napokon az arborétumi belépőt háromfogásos menüvel kiegészítve, kedvezményes áron is megvásárolhatjuk. November 6-án és 13-án, szombaton pedig vezetett túrával egybekötött degusztációs borvacsorán vehetünk részt.

További információkat a Folly Arborétum Márton-napi gasztrokalandjairól ide kattintva értek el. A borvacsorához regisztráció szükséges, melyet ezen a linken lehet megtenni.

Címkék