A Folly Arborétum és
Borászat izgalmas gasztrokalandokkal hódol Szent Márton hagyományának a Libanapokon. Két hétvégén át november 5-7. és november 12-14. között séfjük
ajánlásával kóstolhatjuk meg hagyományos és modern felfogású libás
specialitásaikat, melyekhez igazán jól illik a Folly borok gazdag választéka.
Az étlapon olyan fogások
szerepelnek, mint az előételként kóstolható töltött libanyak, majonézes céklával és
tormahabbal, a gyöngyöző libaesszencia leves,
tépett húsával, vele főtt zöldségekkel,
minimaceszgombóccal, a főételek
közül pedig mi a rozmaringgal konfitált libacombot biztos nem hagynánk ki, mely vörösboros körtével,
csicsókával és édesburgonya gratinnal érkezik. Ezeken a napokon az arborétumi belépőt háromfogásos menüvel kiegészítve,
kedvezményes áron is megvásárolhatjuk. November 6-án és 13-án, szombaton pedig vezetett
túrával egybekötött degusztációs borvacsorán vehetünk részt.
További információkat a
Folly Arborétum Márton-napi gasztrokalandjairól ide kattintva értek el. A borvacsorához
regisztráció szükséges, melyet ezen a linken lehet megtenni.
Gasztró
Szent Márton-napi gasztro hétvégék a Follyban
Program adatai
Folly Arborétum és Borászat
Facebook-oldal
Weboldal
2021. november 5., péntek - 2021. november 14., vasárnap