Az év utolsó napjának estje folyamán ötfogásos, pezsgő- és borsorral is kiegészíthető szilveszteri menüvel készülnek a balatonfüredi Neked Főztemben

A vacsora előfoglalással érhető el a +36 70 602 8531-es telefonszámon vagy a nekedfoztemfured@gmail.com e-mail címen. A borítókép forrása a rendezvény Facebook-oldala.

Menü

  • Zardetto Organic Prosecco
  • pisztráng kaviárral és pezsgő-mousse-szal – Kreinbacher Extra Dry 
  • fűszeres fácán-erőleves
  • vadkacsamell libamájjal, csicsókával és lóbabbal – Marrenon Cuvée M Brut Rosé és Pannonhalmi Pinot Noir 2017
  • ibériai sertéstarja füstölt kucsmagombával, kelkáposztával és jus-vel – Louis Roederer Brut Premier és IKON Fekete Tulipán 2016
  • csokoládé málnával – Testarossa koktél és Holdvölgy Eloquence 2007
Az ár tartalmazza a szénsavas és -mentes Thoreau-vizet, valamint az éjfél utáni lencsefőzeléke, házi virslivel.