Az év utolsó napjának estje folyamán ötfogásos, pezsgő- és borsorral is kiegészíthető szilveszteri menüvel készülnek a balatonfüredi Neked Főztemben.
A vacsora előfoglalással érhető el a +36 70 602 8531-es telefonszámon vagy a nekedfoztemfured@gmail.com e-mail címen. A borítókép forrása a rendezvény Facebook-oldala.
Menü
- Zardetto Organic Prosecco
- pisztráng kaviárral és pezsgő-mousse-szal – Kreinbacher Extra Dry
- fűszeres fácán-erőleves
- vadkacsamell libamájjal, csicsókával és lóbabbal – Marrenon Cuvée M Brut Rosé és Pannonhalmi Pinot Noir 2017
- ibériai sertéstarja füstölt kucsmagombával, kelkáposztával és jus-vel – Louis Roederer Brut Premier és IKON Fekete Tulipán 2016
- csokoládé málnával – Testarossa koktél és Holdvölgy Eloquence 2007