A Taberna Infinito teraszán június 13-án, szombaton 18:00-tól a füst és a tűz lesz a középpontban, ugyanis az ételeket hagyományosan fogják elkészíteni: faszénen grilleznek, kemencében sütnek és barbecueznak, így még egyedibb ízvilágot kölcsönözve a finomságoknak. Ezenkívül három kiváló Szent György-hegyi pincészet (Fischer, Bajnóczy, Beck) borait kóstolhatjuk meg a lemenő napban.
 
Menü:
Vendégváró:

  • Füstölt kacsmelles nyárs sárgadinnyével, bodzás-rozmaringos mártásban
Előétel:
  • Gambas pil-pil, kovászos kenyér, kevert saláta, magvak, sült koktélparadicsom
Főételek: 
  • Kakkukfüves füstölt pisztráng - sült citrusok
  • BBQ válogatás: Texas style Babybackribs, BBQ kacsacomb, Picanha steak egészben sütve (Dél-amerikai keresztfartő) 
Köretek:
  • Édesburgonya jacket - bazsalikomos joghurttal, cheddarral
  • Zöldfűszeres tepsis burgonya
  • Grillezett kápiapaprikás - fetás saláta
  • Céklával savanyított karfiol
Desszert:
  • Kókusztejes - mangós tápiókapuding

Címkék