A Taberna Infinito teraszán június 13-án, szombaton 18:00-tól a füst és a tűz lesz a középpontban, ugyanis az ételeket hagyományosan fogják elkészíteni: faszénen grilleznek, kemencében sütnek és barbecueznak, így még egyedibb ízvilágot kölcsönözve a finomságoknak. Ezenkívül három kiváló Szent György-hegyi pincészet (Fischer, Bajnóczy, Beck) borait kóstolhatjuk meg a lemenő napban.
Menü:
Vendégváró:
- Füstölt kacsmelles nyárs sárgadinnyével, bodzás-rozmaringos mártásban
- Gambas pil-pil, kovászos kenyér, kevert saláta, magvak, sült koktélparadicsom
- Kakkukfüves füstölt pisztráng - sült citrusok
- BBQ válogatás: Texas style Babybackribs, BBQ kacsacomb, Picanha steak egészben sütve (Dél-amerikai keresztfartő)
- Édesburgonya jacket - bazsalikomos joghurttal, cheddarral
- Zöldfűszeres tepsis burgonya
- Grillezett kápiapaprikás - fetás saláta
- Céklával savanyított karfiol
- Kókusztejes - mangós tápiókapuding