Keresés EN

éjszakai élet

Telekom Electronic Beats Hotelbuli

Különleges helyszínen bulizhatjátok át az éjszakát a Telekom Electronic Beats hotelbuliján. A Lengyeltótiban lévő szocialista szálloda valaha üdülőparadicsomként létezett, és KISZ-táboroknak is otthonául szolgált.

Július 15-én, szombaton az űrhajóformát idéző vasbeton épülettömb partihelyszínné avanzsál, a tóparti homokos tánctéren pedig hajnalig fognak szólni a szuper zenék. Érkezik Hakumba, Ajsa Luna, Gyuris, Freakin Disco, Tolo, Adis Is OK, Katamii, Subotage és Ruenge, de más izgalmakra is számíthattok az egykori pártállami szobákban: művészeti projektekkel, popup színházzal találkozhattok, étel- és italfronton pedig a Circo Pizza és több palack natúrbor vár.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Csobánc meghódítása holdfényben

Mi a Keszi név eredete? Mit rejt Gyulakeszi temetője? Mi az a Széna-eregető? Honnan ered a Csobánc név? Mit mondtak a várvédő csobánci nők a labancnak?

Aktív

Túra a Szent György-hegyen

A Szent György-hegy a Tapolcai-medence egyik legizgalmasabb geológiai „alkotása”. A medence közepén fekvő vulkán geológiai csodáival, valamint páratlan természeti és gazdag kultúrtörténeti értékeivel szuper túracélpont. Március 16-án erről győződhettek meg ti is, egy 8,5 km és 4 óra hosszú túra során: megismerkedhettek a Sárkány történetével és megtudhatjátok, hogy valóban jégbarlang-e a Jégbarlang.

Látnivalók & kultúra

XI. Füredi Tavaszi Fesztivál

Március 15. és 17. között, a tavaszi hosszú hétvégén tartják a XI. Füredi Tavaszi Fesztivált, amelynek keretében ismét megelevenedik az 1848-as forradalom a reformkori városrészben: a szabad alkotás élményébe feledkezhetünk bele a Huray-villa romantikus kertjében, de lesz fáklyás felvonulás, bábszínházi előadás is.

Gasztró

„Gyereknek bátor” – Beck Zoli koncertvacsora

Március 15-én Beck Zolival hangolódhatunk a tavaszra a Kalózban, a Taste Balaton Fesztivál keretein belül. Az egy szál gitáros dalok mellé extra balatoni borsor jár, valamint a Kalóz gourmet fogásai: harcsa ruszli, kucsmagomba capuccino, vászolyi sajt, ropogós körömpörkölt, medvehagymás burgonypüré, és más finomságok.

Neked ajánlott

A