A rizapusztai Tölgyes Kúria étterme Márton napjának táján, azaz a november 17-i hétvége folyamán nyitja meg kapuit: „A nyitóhétvégén szeretettel várunk mindenkit, aki finom ételekre vágyik és hisz abban, hogy a Balaton télen is menő.”

A borítókép forrása a helyszín Facebook-oldala.

Menü

  • hízott kacsamáj zsírjában szilvabefőttel és diós kaláccsal
  • Tölgyes Kamrája-sonkák sajtokkal, mangalicamájassal, friss kenyérrel és zöldségekkel
  • nagymama aranysárga húslevese, csigatésztával
  • mézes sütőtök-krémleves gesztenyével
  • vargányás házi gnocchi Szegi Károly érlelt sajtjával
  • lassan sült őszi zöldségek dióval és csipkebogyóval
  • háztáji csirkecombfilé rántva lecsós tepsis burgonyával
  • libacomb paradicsomos babraguval és ropogós hagymával
  • omlós marhanyak csicsókával és sült almával
  • malacpofa-pörkölt vargányás sós túrógombóccal
  • máglyarakás
  • krumplinudli mákkal, birsalmával és vaníliakrémmel