A rizapusztai Tölgyes Kúria étterme Márton napjának táján, azaz a november 17-i hétvége folyamán nyitja meg kapuit: „A nyitóhétvégén szeretettel várunk mindenkit, aki finom ételekre vágyik és hisz abban, hogy a Balaton télen is menő.”
A borítókép forrása a helyszín Facebook-oldala.
Menü
- hízott kacsamáj zsírjában szilvabefőttel és diós kaláccsal
- Tölgyes Kamrája-sonkák sajtokkal, mangalicamájassal, friss kenyérrel és zöldségekkel
- nagymama aranysárga húslevese, csigatésztával
- mézes sütőtök-krémleves gesztenyével
- vargányás házi gnocchi Szegi Károly érlelt sajtjával
- lassan sült őszi zöldségek dióval és csipkebogyóval
- háztáji csirkecombfilé rántva lecsós tepsis burgonyával
- libacomb paradicsomos babraguval és ropogós hagymával
- omlós marhanyak csicsókával és sült almával
- malacpofa-pörkölt vargányás sós túrógombóccal
- máglyarakás
- krumplinudli mákkal, birsalmával és vaníliakrémmel