Minden vasárnap különleges tematikus menüajánlattal várja vendégeit a Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz Brix Bistrója, amelynek keretében az ott ebédelőknek lehetőségük nyílik belekóstolni a különféle ízvilágokba: a március 17-i, vasárnapi menüajánlattal a „halas” ételeket nyílik lehetőség jobban megismerni.
Menüsor
- Vegyes haltatár kaviárral és kiflivel – Etyeki Érkezés
- Langyos fogas kelkáposztával – Cseri Pinot Blanc
- Mama Donna hallevese, azaz hal alaplé zöldséggel, tésztával és lazaccal
- Vajhalfilé mediterrán burgonyával, garnélanyárssal és rákvaj-szósszal – Kristinus Birtok fehér
- Sült kalács ricottával és eperrel – Borbély Mosolygós
- Garai szikvíz
- Espresso
A borítókép forrása a Brix Bistro Facebook-oldala.