Minden vasárnap különleges tematikus menüajánlattal várja vendégeit a Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz Brix Bistrója, amelynek keretében az ott ebédelőknek lehetőségük nyílik belekóstolni a különféle ízvilágokba: a március 17-i, vasárnapi menüajánlattal a „halas” ételeket nyílik lehetőség jobban megismerni.

Menüsor

  • Vegyes haltatár kaviárral és kiflivel – Etyeki Érkezés
  • Langyos fogas kelkáposztával – Cseri Pinot Blanc
  • Mama Donna hallevese, azaz hal alaplé zöldséggel, tésztával és lazaccal
  • Vajhalfilé mediterrán burgonyával, garnélanyárssal és rákvaj-szósszal – Kristinus Birtok fehér
  • Sült kalács ricottával és eperrel – Borbély Mosolygós
  • Garai szikvíz
  • Espresso


A borítókép forrása a Brix Bistro Facebook-oldala.