Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság által szervezett sétákon megtudhatjuk, miért különleges geológiai érték a Hévízi-tó, miközben bejárjuk a körülötte lévő véderdőt, a benne élő egyedülálló növény- és állatvilággal is megismerkedhetünk.

A 2 órás séta alatt 3 km-es távot tehetünk meg enyhe emelkedőkkel. Ebben a hónapban vezetett séták indulnak még szeptember 20-án, 25-én, 27-én és 30-án 16 órától.

A séták ingyenesek, de előzetes jelentkezés igényelnek Samu Zoltán Tamás túravezetőnél, akit a +36 30 414 9009 számon érhettek el. További részletek itt. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A