Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Immáron tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a népszerű Balatonkör-teljesítménytúrát, amelyen idén már három napon át élvezhetitek a kerékpározás adta örömöket öt különböző távon. A Balatonkör az ország egyik legnagyobb vezetett kerékpáros teljesítménytúrája, amelyen létszáma messze meghaladja az ezer főt.

A verseny honlapján elérhető minden információ a túrával, a nevezéssel, az útvonallal és a szálláslehetőségekkel kapcsolatban.

A távok között szerepel a megszokott szombati 206 kilométeres Balatonkör, a vasárnapi 76 kilométeres Kiskör és az azzal párhuzamos Családi Kör és Köröcske. Idén Bónuszkört hirdettek a szervezők egy rövid 32 kilométeres távval, akiknek nem volna elég a hétvégi megmérettetés. 

Hasonló tartalmak

Látnivalók & kultúra

Emlékgép – helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeumban

Az Emlékgép című helytörténeti kiállítás a Laczkó Dezső Múzeum elmúlt 150 évet felölelő gyűjtőmunkáján alapszik, melynek köszönhetően Veszprém gazdag történeti és művészeti múltjának emlékeiből most először egy átfogó, a város teljes történetét bemutató kiállítás jöhetett létre.

Látnivalók & kultúra

Lefkovicsék gyászolnak

A Lefkovicsék gyászolnak c. filmet a veszprémi Audiovizuális Centrumban február 22-én és 25-én is vetítik.

Látnivalók & kultúra

Attalai kiállítás

Attalai Gábor az 1960-as évek elején fellépő magyarországi művésznemzedék legfontosabb művészei közé tartozik. Pályája elején, miután 1958-ban végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán, a Zuglói Körhöz is lazán kapcsolódva, a Párizsi Iskolához is köthető absztrakt festményeket alkotott, mindemellett igen korán a magyarországi textilművészet egyik kulcsfigurájává vált.

Gasztró

Borklub vol. 26.: Csopaki Kódex

Március 7-én a Csopaki Kódex által elismert St. Donát, a Jásdi Pince és a Guden kisbirtok 6 tételét kóstolhatjuk meg, és ehhez a borsorhoz tapas is jár.

Neked ajánlott

A