A hétfői ráhangolódás után most már az összes színpad teljes gőzzel ontja magából az elektronikus beateket Balatonvilágoson. A kedd délután 4-től kezdő Wondawulf DJ-producer villáminterjúban elárulta nekünk, mit vár a fesztiválon, de arról is beszélt, hogy pusztán a nyitott hozzáállás elég ahhoz, hogy értékelni tudjuk az elektronikus zenét.

WLB: Milyen élmény volt tavaly az első B my Lake? 

Wondawulf: A fesztivál egyik hatalmas erénye, hogy közvetlenül a Balaton partján van, nagyon kellemes a környezet. Nagyszerű élmény volt játszani, ezért idén is várom!   

WLB: Miben más, mint a Balaton Sound - szakmailag, hangulatilag, fellépők szempontjából mi tetszik benne?

Wondawulf: Közvetlen, családias légkör lengi be a fesztivált, azt érzed, hogy aki ott van, az nem véletlenül került oda. Mindenki kedves, érdeklődő, nyitott. Hatalmas fák között, vízparton bulizni mindig nagy élmény.

WLB: Szerinted hogyan kell hallgatni az elektronikus zenét, mire érdemes figyelni akár annak, aki nincs benne otthon?

Wondawulf: A B my Lake elsősorban a techno, house zene kedvelőinek szól, de találkozhatunk basszus zenei előadókkal is.. Fontosnak tartom, hogy a befogadó nyitottan, kíváncsian, előítéletek nélkül legyen jelen. Ha képes ráhangolódni az adott DJ-re, és képes átengedni magát zenének, akkor nagyszerű, semmihez nem fogható élményben lehet része.