A pécselyi Derékhegyen közel kétszáz éve ültették az első szőlőtőkéket a Koczor-család ősei. Azóta sok idő eltelt, és mára kiteljesedni látszik az ő munkájuk. Megalakult ugyanis a Koczor Pincészet, ahol hivatásként tekintenek a borászatra és az egyre finomabb borok előállítására. A mesebeli környezetbe ágyazott pincészetben vendégszobák is helyet kaptak, így akár több napra is el lehet vonulni a Balaton-felvidéki nyugalomba.
Aki egy jót akar enni, annak is érdemes ellátogatni Koczorékhoz, szerdától vasárnapig dél és 22:00 között van konyhájuk. Magyar konyhára lehet számítani, imádott specialitásuk a Füredi Sistergős, azaz sült tarja krumplitócsniban, megszórva sajttal, megöntözve tejföllel.
új hely Gasztró
Fricska Balaton
Az Anna Villa kertjében található egykori Helka Sörkertet (ami csak egy kicsivel költözött arrébb) 2024 tavaszán a veszprémi Fricska új helye váltotta Fricska Balaton néven.